Het project Tuyn
25 eengezinswoningen in Schuytgraaf

Groen, water, ruimte en veel aandacht voor duurzaamheid. Dat maakt wonen in Tuyn zo fijn. Deze duurzame, ruim bemeten woningen komen aan de noordkant van Schuytgraaf. Dit laatste stukje Schuytgraaf grenst aan het rivierenlandschap en een nieuw aan te leggen bos. Alles wat je nodig hebt vind je in de buurt. En de Arnhemse binnenstad? Daar ben je met fiets of OV zo!


De natuur in je tuin
De woningen in Tuyn worden gebouwd op een van de laatste velden, echt aan de rand van Schuytgraaf. Hier beleef je het groen in optima forma. Er komen vrijstaande woningen, twee-onder-een-kap-woningen, rijwoningen en rug-aan-rugwoningen in twee gebiedjes: aan de Achterstraat en, heel bijzonder, op het oude boerenerf!

Duurzaam
Tuyn wordt een groene, natuurinclusieve buurt. De beplanting sluit aan op het landelijke karakter: bloeiende, wilde en besdragende hagen en fruitbomen op het erf. Ook in de bestrating wordt rekening gehouden met het landelijke, natuurlijke karakter, met groene opritten en sedumdaken. Er worden neststenen geplaatst voor vogels en kasten voor vleermuizen. Goed voor de biodiversiteit! In de wijk is volop ruimte voor fietsers en voetgangers én elektrisch vervoer.

Je woont niet alleen aan en in het groen, maar iedere woning wordt volledig energie neutraal gebouwd. We doen dat bijvoorbeeld met behulp van goede isolatie, zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie en groene daken

Berrit Simon
Jouw klantmanager Tuyn
06-25086134 Mail mij berrit@jouwnieuwehuis.nl Inschrijven

"Ik sta je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden!"